SENARAI HARGA KAD KAHWIN

Khas untuk bakal pengantin yang sedang mencari kad kahwin secara online!

Offer ini untuk bakal pengantin yang berada di Sem MY shj

Adakah anda menghadapi keadaan seperti di bawah? :

  • Sibuk bekerja tak dan nak uruskan semua benda seorang diri
  • Tiada masa nak uruskan hal tempahan kad kahwin di kedai
  • Tak tahu nak buat pilihan yang tepat sebelum menempah

Perkahwinan adalah suatu hal yang TERPENTING bagi anda sebab anda hanya akan lalui sekali sahaja seumur hidup!

Jadi anda inginkan majlis anda PERFECT & tak berlaku sebarang kelewatan atau kecacatan.

Sebelum anda lihat senarai harga dari pakej kami.

Izinkan saya bagitahu dulu...

Apa kelainan CKK & Kenapa anda takkan jumpa dekat tempat lain!

1. Kami satu-satunya kad kahwin yang menawarkan Pakej dengan tempahan minimum 100 pcs. Tempat lain kena order 300 pcs keatas.

2. Tak perlu risau hidden cost. Dekat sini tak ada caj lakaran peta, editing gambar bunting pun free.

3. Material kad tak sama dengan tempat lain. Anda akan rasa awesome saat pertama kali pegang material ini. Rasa macam kad VIP walaupun harganya tidak mahal. Material ni di reka khas untuk memudahkan anda tulis nama jemputan. Tak licin & terlalu kesat.

Material Silky Matt -  Tengok dari dekat nampak bersinar bak mutiara

4. Tak perlu risau tentang penghantaran. Kami tanggung semua kos penghantaran ke Sem MY. Order & tunggu bungkusan sampai di office / rumah anda. Jimat duit minyak & juga masa.

City Link - Rakan penghantar Ceritera Kad Kahwin

4. PERCUMA Video Jemputan kahwin bagi 7 pelanggan terawal yang menempah kad kahwin ceritera. Jangan jadi pelanggan yang ke-8. Sebab anda takkan dapat video awesome ini! 

 

Apa kata customer sebelum ini?

Layanan tu yg terbaik

Pantas & Professional

Highly recomended

Servis laju

Harga terbaik setanding kualiti

Tq for helping me making my dream card came true

Material & quality kad dia lain dari kad2 yg biasa tgk kt luar sana

100% Online order, 200% percaya, 300% hasil

Semak harga kad sekeping 4 x 6 inci

Untuk satu pihak shj

*klik pada gambar senarai harga jika tidak jelas

Apa yang anda terima dengan Jumlah Harga diatas?

  • Kad Kahwin 4 x 6 Inci (Kualiti kad kahwin terbaik, tidak sama dengan tempat lain,)
  • Sampul putih 4 x 6 Inci
  • Penghantaran ke Semenanjung Malaysia
  • Boleh pilih pakej jika anda perlukan item yang disenaraikan

PROSES PEMBAYARAN

  • Kami menerima bayaran Deposit 70%. Untuk mula proses lakaran design, cetak & penghantaran.
  • Penghantaran akan dibuat terus ke alamat anda.
  • Bayaran Baki 30% dibuat sebaik anda terima bungkusan tempahan.
  • Cth : Tempah kad 300 pcs (sekeping) = RM 200. Deposit 70% = RM 140. Baki 30% = RM 60 bayar selepas anda terima bungkusan.
  • Pembayaran MAYBANK ACCOUNT HOLDER : CERITERA GLOBAL NETWORK | ACCOUNT NUMBER : 562825053837

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN TANPA SOALJAWAB

  • Saya jamin kualiti kad berbaloi dengan harga yang ditawarkan. Material kad kahwin yang terbaik & berlainan dari tempat lain.
  • Tapi andai kata anda tidak berpuas hati setelah terima bungkusan & dah lihat kualiti kad yang tidak setimpal.
  • Sila maklum pada saya, saya akan beri alamat untuk anda POS kan semula bungkusan tempahan pada pihak Ceritera. Kemudian kami akan Refund duit 70% anda! Tanpa sebarang soaljawab.(Kos POS pemulangan ditanggung oleh pembeli)
  • Jangan risau, saya amat terbuka dalam hal begini.

RECAP - PROMOSI

  • Design kad up to date - Banyak pilihan design kad yang cantik & glamour. Anda boleh tempah mana-mana design kad pada harga yang sama.
  • Pakej berbaloi - Satu-satunya kad kahwin yang akan layan permintaan anda jika nak tempah pakej serendah 100 pcs kad. Semua item pakej berkualiti. Senang kata pasti anda rasa tak sabar nak kahwin lepas dapat item tempahan.
  • Percuma Postage - Tak nak keluarkan duit untuk bayaran postage? Promosi ini khas untuk anda.
  • Percuma video jemputan - 7 pelanggan terawal yang membuat tempahan layak menerima video ini. Pasangan anda pasti jeles bila anda foward video jemputan ini pada dia. Rakan-rakan lain pula pasti rasa WOW! apabila anda invite mereka dengan video & mereka mesti tak sabar nak datang meraikan majlis raja sehari anda. Tak minat dengan video ini? Jadilah pelanggan yang ke-8.
  • Bayaran deposit 70% - Takkan nak bayar penuh untuk hasil yang belum anda tengok? Kami tawarkan bayaran deposit 70% shj & baki 30% anda bayar selepas terima bungkusan. 
  • Money back guarantee - Yang paling penting anda tak perlu risau jika berlaku apa-apa yang anda tidak inginkan.

Klik Button dibawah untuk buat tempahan. Saya tunggu anda di whatsapp.
Akmal Marketing Executive - Ceritera Kad Kahwin.