Tempah Kad Shj Dengan Harga Serendah RM130!

 

 

  • Kad sekeping hanya sesuai untuk jemputan 1 pihak.
  • Untuk jemputan 2 pihak perlu tempah kad 1 lipatan.
  • Sampul putih disediakan.
  • Free Postage Sem MY

Berminat Nak Tempah Pakej Kad Kahwin Harga Kilang?

Harga pakej yang kami sediakan ini adalah yang termurah & ada antara item pakej ini boleh dikatakan wajib anda guna untuk memudahkan tetamu anda. Antaranya Arrow Sign.

Anda pun tahu bukan semua orang ada waze. Dengan adanya Arrow Sign di setiap simpang atau landmark yang penting.

Tetamu anda pasti dapat mencari lokasi majlis anda dengan mudah & dapat meraikan majlis dengan gembira.

Saya cadangkan anda untuk menempah pakej berbanding tempah kad shj.

6 Pakej Kad Kahwin Yang Kami Sediakan

Setiap pakej berlainan item / berlainan jumlah kuantiti. Item-item pada setiap pakej tidak boleh ditukar.

Senarai pakej :

  • Pakej Idaman
  • Pakej Mahligai
  • Pakej Cakra
  • Pakej Kayangan
  • Pakej Galaksi
  • Pakej Fantasi

Senarai item pakej :

  • Bunting 2 x 5 kaki - 1 pcs
  • Arrrow Sign 1 x 2 kaki - 3 pcs
  • Banner 3 x 6 kaki - 1 pcs
  • Button - 25 pcs
  • Sticker 50 mm (Bulat) - Kuantiti mengikut jumlah tempahan kad
  • Pre-Inked Rubber Stamp - 1 pcs
  • Welcome Board 2 x 2 kaki + Stand - 1 pcs

Lihat Pakej Kad Kahwin Sekeping

Lihat Pakej Kad Kahwin 1 Lipatan

Berbaloi kan offer ini? 🙂

Offer begini tak patut anda sia-siakan

Jika anda bercadang untuk berbelanja di bawah bajet RM660 untuk urusan kad undangan kedua-dua pihak. Ceritera Kad Kahwin adalah pilihan terbaik!

Sekarang ni saya nak bagitahu anda...

Anda boleh pilih untuk terus Survey macam-macam servis kad kahwin yang lain. Tapi saya tak jamin anda boleh jumpa offer yang istimewa ini.

Ada juga bakal pengantin yang mengambil masa sehingga berbulan-bulan untuk survey offer kad kahwin yang menarik.

Tapi masih tak berpuas hati & akhirnya masa semakin suntuk.

Kalau anda tempah di kedai boleh mencecah sehingga ribuan ringgit bagi kuantiti kad 1000 pcs Pakej Fantasi.

Tapi khas untuk kali ini shj kami tawarkan harga kilang pada anda. Anda mampu jimat sehingga 50%.

Bila Promosi Harga Kilang Ini Akan Tutup? 

1) Promosi Harga Kilang ini hanya valid untuk 40 pelanggan terawal setiap bulan.

2) Saya cadangkan anda untuk tempah kad kahwin di Ceritera sementara offer ini masih valid.

3) Kami takkan terima order last minit.

 

Berapa bayaran deposit? Macam mana nak hantar detail majlis?

  • Bayaran deposit RM10 shj.
  • Bayaran baki anda akan selesaikan sebelum proses cetak.

Contoh kiraan :

  • Tempahan pakej kayangan 500 pcs kad sekeping = RM 316
  • Deposit = RM10
  • Bayaran baki sebelum proses cetak = RM306

Cara isi maklumat majlis akan saya beri di whatsapp. Mudah & cepat

Klik button di bawah untuk dapatkan PROMOSI ini.

P.S : Terpulang pada anda jika anda nak tinggalkan page ini & main fb/insta semula. Tapi apa yang pasti saya kena bagitahu anda awal-awal... Kalau anda tak bertindak sekarang, anda TAK MUNGKIN dapat Offer begini lagi! Jangan salahkan saya kalau kali kedua anda lihat page ni harga dah berubah.

P.P.S : Jangan marah jika saya hanya seen mesej whatsapp anda, itu tandanya kuota tempahan dah penuh. Jadi saya tak nak reply & buat anda berharap.

P.P.P.S : Anda boleh terus order dengan klik button di bawah.

Klik BUTTON di bawah untuk buat pilihan.