ANDA BRIDE TO BE YANG SEDANG SURVEY KAD KAHWIN ONLINE?

Jeleskan tunang anda, sebab anda dah jumpa kad kahwin idaman yang lebih cantik dari pilihan dia.

Lebih 700 pengantin di Malaysia juga bersetuju yang design kad kahwin ceritera cantik & mereka telah pun menempah.

Mereka percaya walaupun kad kahwin tidak akan disimpan oleh tetamu. Tetapi kad kahwin yang cantik akan memberikan satu perasaan TERUJA, BAHAGIA & GEMBIRA.

Bukan kepada tetamu sahaja... Tetapi pada diri sendiri juga. Kerana ini majlis ANDA, ini hari bahagia ANDA.

ANDA adalah RAJA SEHARI. Ia pasti menyimpan 1001 kenangan manis.

Cantik tidak bermakna mahal. Harga hanya di lihat tinggi jika nilai tidak setimpal. Yang mahal adalah 1001 kenangan manis di majlis RAJA SEHARI anda.

My Weddings

Anda keliru nak pilih offer dari servis kad kahwin yang mana satu? Di ceriterakadkahwin.com pasti tidak. Anda akan disajikan dengan offer yang menarik & yang paling penting sesuai dengan bajet poket anda. Penghantaran percuma ke Sem My.

My Business

Perniagaan anda kurang mendapat sambutan? Mungkin anda tidak buat marketing. Mulakan proses marketing untuk perniagaan anda hari ini! Jom tempah bisnes kad, bunting, flyers & lain-lain dengan harga yang berpatutan.

My Status

Em.. Senang nya order kat sini. Semua proses kerja & tempoh proses tempahan dah di maklumkan secara realtime tak payah nak wasap hari-hari tanya "macam mana progress kad saya?". Mudah , Cepat & sangat dipercayai