PROMOSI CUCI GUDANG

Jualan cuci gudang

Offer ini hanya untuk kuantiti 290 pcs kad

Ada tak bakal pengantin yang perlukan kad kahwin 1 pihak saiz 6x6 (petak) 290 pcs? Jika ada teruskan membaca.

  • Kami ada lebihan stock envelope sebanyak 290 pcs bersaiz 6 x 6 inci.
  • Saiz envelope ini sesuai untuk kad kahwin bersaiz 6 x 6 inci.
  • Malangnya kami tidak dapat menyediakan lagi kad kahwin saiz ini.
  • Untuk menghabiskan lebihan stock envelope ini, kami buka Jualan Cuci Gudang khas untuk bakal pengantin yang mencari kad kahwin 6 x 6 inci untuk 1 pihak.
  • Harga kasih sayang akan diberi. Yang paling penting kita tanggung kos penghantaran ke SEM MY.

 

Material kad?

1. Jangan risau tentang material. Kami jamin material terbaik.

2. Material kad tak sama dengan tempat lain. Anda akan rasa awesome saat pertama kali pegang material ini. Rasa macam kad VIP walaupun harganya tidak mahal. Material ni di reka khas untuk memudahkan anda tulis nama jemputan. Tak licin & terlalu kesat.

Material Silky Matt -  Tengok dari dekat nampak bersinar bak mutiara

3. Berapa kos postage? Tak perlu.. Kami tanggung. Walau berat, walau jauh lokasi anda. Saya highlight sekali lagi Kami tanggung penghantaran ke SEM MY

City Link - Rakan penghantar Ceritera Kad Kahwin

Semak harga kad sekeping 6 x 6 inci

Untuk satu pihak shj


Maklumat Spesifikasi Kad Kahwin 6 x 6 inci

Saiz 6 x 6 inci petak. Jenis sekeping. Sesuai satu pihak shj
 Harga RM 380 RM 250 shj

Apa yang anda terima dengan Jumlah Harga diatas?

  • Kad Kahwin 6 x 6 Inci. Kuantiti 290 pcs
  • Sampul putih 6 x 6 Inci. Kuantiti 290 pcs
  • Penghantaran ke Semenanjung Malaysia

PROSES PEMBAYARAN

  • Kami menerima bayaran Deposit 70%. Untuk mula proses lakaran design, cetak & penghantaran.
  • Penghantaran akan dibuat terus ke alamat anda.
  • Bayaran Baki 30% dibuat sebaik anda terima bungkusan tempahan.
  • Tempah kad 290 pcs (sekeping) = RM 250. Deposit 70% = RM 175. Baki 30% = RM 75 bayar selepas anda terima bungkusan.
  • Pembayaran MAYBANK ACCOUNT HOLDER : CERITERA GLOBAL NETWORK | ACCOUNT NUMBER : 562825053837

JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN TANPA SOALJAWAB

  • Saya jamin kualiti kad berbaloi dengan harga yang ditawarkan. Material kad kahwin yang terbaik & berlainan dari tempat lain.
  • Tapi andai kata anda tidak berpuas hati setelah terima bungkusan & dah lihat kualiti kad yang tidak setimpal.
  • Sila maklum pada saya, saya akan beri alamat untuk anda POS kan semula bungkusan tempahan pada pihak Ceritera. Kemudian kami akan Refund duit 70% anda! Tanpa sebarang soaljawab.(Kos POS pemulangan ditanggung oleh pembeli)
  • Jangan risau, saya amat terbuka dalam hal begini.

PERHATIAN!!

  • Jualan Cuci Gudang akan ditutup selepas dapat tempahan. So tak perlu screenshot save tawaran harga terbaik ini.
  • Tempahan hanya untuk kuantiti 290 pcs kad.

Klik Button dibawah untuk buat tempahan. Saya tunggu anda di whatsapp.
Akmal Marketing Executive - Ceritera Kad Kahwin.