E-CARD

E-CARD

Jemput rakan whatsapp anda ke Hari Bahagia dengan E-Card.

 

 

Last minit baru teringat ada lagi kawan masa belajar dulu tak jemput. Alahai macam mana ni!!

Nak print lagi kad kahwin dah tak sempat, kad yang ada ni pun dah ada orang punya.

Hah "aku" boleh je jemput guna whatsapp. Settel masalah

Tapi..
Takut nanti orang kata tak proper pula. Sekadar hantar Whatsapp "Salam, jemput datang majlis saya sabtu ni ya."

Anda pasti tak nak rakan anda fikir begitu.

Jadi apa kata anda jemput rakan anda guna E-card. Tunjukan kesungguhan & keikhlasan anda menjemput. Pasti mereka hargai jemputan anda.

Bayangkan setelah anda hantar E-card pada rakan whatsapp yang tak terima kad.

  • Mereka akan kata anda bersungguh menjemput mereka.
  • Anda tidak perlu lagi rasa serba salah sebab tak hantar kad.
  • Rakan anda boleh save gambar E-card & tak payah nak scroll cari ayat jemputan anda.
  • Yang lebih penting anda telah jimat duit tanpa perlu printing kad lagi.

Maklumat Spesifikasi E-Card

Saiz 751 * 1335 pixels ( sesuai untuk kebanyakan skrin telefon )
Design ready made.

DESIGN

Cantik, Kemas & Eksklusif

E-card ni macam draft kad kahwin ke? Ada peta tak?

E-card bukan draft kad kahwin! E-card tiada lakaran peta.

E-card tidak sama dengan draft kad kahwin.

E-card tiada lakaran peta & hanya satu muka shj.

Jika anda tempah. anda akan terima sama seperti sample di dalam gambar diatas. Tiada muka surat lain.

 

E-card ni ada lagu ke ?

E-card bukan video!

E-card tidak ada lagu / slideshow lain.

E-card bukan video jemputan.

Untuk jemputan yang ada Ayat undangan, Peta lokasi & boleh masuk lagu sila tempah Video Jemputan. (rujuk menu video jemputan)

 

Order E-Card anda sekarang

Harga E-card RM 30

Tempah sekarang sebelum harga Promosi Naik!! Proses design E-card hanya ambil masa 1 - 2 hari bekerja. Klik button dibawah untuk buat tempahan.