BT 2


BUNTING BT2
SPESIFIKASI
Jenis Button Button Pin
Saiz 58 mm
Harga /Pcs 1 pcs – RM 2.80
Minima order 10 pcs
FAQ - WARNA TEMA
Maaf, atas faktor proses design yang rumit & mengambil masa yang lama. Pihak ceritera tidak dapat sediakan pertukaran warna tema/design.
FAQ - CUSTOMIZE NAMA
Boleh. Tiada caj dikenakan untuk tulis nama. Tapi perlu ringkas. Cth : Ayah, Amira.
FAQ - TEMPAH OFFLINE
Maaf, Ceritera Kad Kahwin beroperasi secara online printing sepenuhnya di Jelebu, Negeri Sembilan. Kesemua proses secara online.
FAQ - BORANG TEMPAHAN
Sila isi borang tempahan disini. Pihak ceritera akan menghubungi anda untuk rujukan invois & rujukan borang tempahan & list item yang ditempah. Selepas bersetuju dengan segala maklumat baru bank in deposit 70% atas akaun Maybank : Ceritera Global Network 562825053837 
FAQ - PEMBAYARAN
Pembayaran deposit 70% dari harga tempahan. Baki 30% perlu diselesaikan selepas terima bungkusan. Bungkusan tempahan akan dihantar dahulu kepada anda. Boleh check kuantiti & kualiti printing. Jika tiada masalah baru bank in baki akhir 30%.
FAQ - PROSES DESIGN
Proses design draft pertama hanya dimulakan selepas terima bayaran deposit 70%. Proses design ambil masa 3-5 hari bekerja. Dapatkan status tempahan anda di My Status

FAQ - PEMBETULAN
Pembetulan boleh dibuat sebanyak 2 kali.
1. Draft pertama disiapkan.
2. Pembetulan 1. (Jika ada)
3. Pembetulan 2. (Jika ada)
FAQ - PRINTING
Proses printing hanya akan dimulakan selepas terima confirmation dari pelanggan. Dapatkan status tempahan anda di My Status

FAQ - PENGHANTARAN
Penghantaran hanya ke Sem My shj. Rakan penghantar kami City Link akan pastikan tempahan anda sampai dengan selamat ke tangan anda walau di Office atau alamat rumah. Pihak ceritera akan minta alamat penghantaran selepas anda confirm boleh dicetak.
FAQ - JAMINAN
Pihak ceritera kad kahwin sentiasa memberikan yang terbaik kepada pelanggan. Kami percaya jika servis yang diberikan itu baik, pelanggan akan sebarkan ke seluruh pelusuk dunia! Namun, misalkata selepas terima bungkusan tempahan. Anda lihat kualiti button tidak setimpal dengan harga. Anda boleh hantarkan semula ke alamat ceritera & pihak kami akan pulangkan semula duit deposit 70% anda tanpa sebarang soal jawab. Kos penghantaran semula bungkusan tempahan di tanggung oleh pembeli.